22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αναγέννηση Ν.Ρ.: Αρτεμισίου, η πρώτη

Στο Νέο Ρύσιο μετακομίζει η Ιωάννα Αρτεμισίου, για να ενισχύσει την τοπική Αναγέννηση στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η 20άχρονη φόργουορντ ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το μπάσκετ από τον Ολυμπιακό Βόλου και συνέχισε στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πιερικό Αρχέλαο, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου. «Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος της οικογένειας του Ρυσίου. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα χρονιά και πιστεύω πως η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Θα καταβάλλω τα μέγιστα από πλευράς μου, ώστε να επιτευχθούν. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή Γιώργο Ατακτίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι να έχουμε υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα χρονιά», ανέφερε η ίδια για τη μεταγραφή της στην Αναγέννηση Ν.Ρ.

Η ανακοίνωση: «Παίκτρια της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου η Ιωάννα Αρτεμισίου. Η Ιωάννα Αρτεμισίου είναι η πρώτη μεταγραφή της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου. Ο σύλλογος της εύχεται καλή επιτυχία, χωρίς τραυματισμούς.

Βιογραφικό: Ξεκίνησε το μπάσκετ στα 7 της χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου. Με την ίδια ομάδα, στα 14 της χρόνια, έπαιξε για πρώτη φορά Α1 και μέχρι τα 17 έπαιξε και στις δύο εθνικές κατηγορίες μπάσκετ Γυναικών (Α2 και Α1). Την αγωνιστική περίοδο 20217-18 βραβεύτηκε ως η καλύτερη αθλήτρια του θεσσαλικού μπάσκετ. Είχε συμμετοχή σε όλες τις μικρές εθνικές κατηγορίες (Νεανίδων και Κορασίδων).

Τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους αγωνίστηκε με τη σειρά σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πιερικό, όπου σημείωσε κατά μέσο όρο 14.4 πόντους, 39% τρίποντα, 49% δίποντα, 82% βολές με σύνολο πόντων 220 και 7η σκόρερ στην Α2 Γυναικών. Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα της Νίκης Βόλου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ