21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αναγέννηση Καρδίτσας : Για 4η σεζόν Καλλιάρας και Αργύρης (pics)

Τον βασικό της κορμό κρατάει η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία κράτησε δυο βασικούς πυλώνες της , παίκτες δηλαδή που την έφεραν για πρώτη φορά στις Εθνικές κατηγορίες.

Έτσι, στα «κιτρινόμαυρα» θα συνεχίσει ο 37χρονος σέντερ, Κώστας Καλλιάρας (2,06), ο οποίος στην πρώτη σεζόν των Θεσσαλών στην Γ' Εθνική αποτέλεσε τον δεύτερο σκόρερ τους με 190 πόντους, αλλά και ο 32χρονος φόργουορντ, Σταύρος Αργύρης, ο οποίος στο ίδιο διάστημα είχε 8,5 πόντους και 28 εύστοχα τρίποντα σε 16 αγώνες.

Αναλυτικά :

«-Δεν είναι απλά ο center κολώνα της ομάδας μας ή το φόβητρο για όλους τους αντιπάλους αλλά και ο δικός μας Κώστας Καλλιάρας που με την απόκτηση του η ομάδα κατάφερε αρκετά όλα αυτά τα χρόνια και άλλαξε επίπεδο.
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Κώστας Καλλιάρας θα φοράει τα κιτρινόμαυρα… τα χρώματα της αγαπημένης του Ομάδας.
Φίλαθλος, παίκτης, ψυχάρα, με μπασκετικό τσαμπουκά και ίσως ο καλύτερος πασέρ center στην Κατηγορία. Ποιος δεν θυμάται την ψυχραιμία του σε κρίσιμες βολές δευτερόλεπτα πριν λήξει ο αγώνας ή επιθετικά ριμπάουντ που μας έδωσαν νίκες.
Αν δεν ήταν ο βασικός μας center, θα βρισκόταν στην κερκίδα να τραγουδά για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του.
Κώστα, Υγεία και ευχή να εκπληρώσουμε αυτή τη χρονιά τους στόχους της ομάδας

-Σταυρος Αργυρης / Season 4 και έχουμε ακόμη δρόμο…
Ο Σταύρος Αργύρης θα είναι στην ομάδα μας και την επόμενη χρονιά συμπληρώνοντας 4 τέσσερις συνεχόμενες σεζόν στα Κιτρινόμαυρα.
Ο Σταύρος έχει γράψει τη δική του Ιστορία με τα Κιτρινόμαυρα και θα θέλαμε να τη γράψει έως τη στιγμή που θα πει «τέλος το μπάσκετ ως παίκτης»... Αλλά και πάλι, στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα παραμείνει!!
Είναι ο άνθρωπος που έχει πάρει πολλές αποφάσεις σε κρίσιμα σημεία ενός αγώνα. Είναι ο αμυντικός που θα παίξει άμυνα μέχρι να πονάνε τα χέρια του. Είναι ο παίκτης που παίζει σε όλες τις θέσεις στη διάρκεια του αγώνα. Είναι ο Σταύρος μας που τον αγαπάμε και μας αγαπά.
Σταύρο, Υγεία και ευχή να εκπληρώσουμε αυτή τη χρονιά τους στόχους της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ