23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναβολή στο Ληξούρι

Ο καιρός δεν αποτελεί σύμμαχο ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί η σημερινή (18/11, 14:00) αναμέτρηση του ΝΕΟΛ με τον Άρη Νικαίας για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Όπως ενημέρωσαν οι γηπεδούχοι η ομάδα της Νίκαιας δεν έχει μπορέσει ως τώρα να ταξιδέψει στην Κεφαλονιά, και έτσι αν δεν το καταφέρει θα οριστεί νέα ημερομηνία. Αναφέρουμε πως η αποστολή του Άρη προσπαθεί να φτάσει στο νησί ώστε να διεξαχθεί η αναμέτρηση όντας στην Κυλλήνη. Όπως αναφέρουν οι γηπεδούχοι, θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση, να και το παιχνίδι οδεύει προς αναβολή.

Αναλυτικά :

«Αναβολή αγώνα ΝΕΟΛ- Άρης Νίκαιας

Ο αγώνας ΝΕΟΛ- Άρης Νίκαιας που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα στις 14.00 αναβάλλεται καθώς, λόγω απαγορευτικού απόπλου, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει καταφέρει μέχρι αυτήν την ώρα να μεταβεί στο νησί μας.

Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το εάν θα πραγματοποιηθεί σήμερα διαφορετική ώρα ή αν θα οριστεί νέα ημερομηνία.

Το ΔΣ του ΝΕΟΛ»

Οριστική αναβολή

«Οριστική αναβολή αγώνα ΝΕΟΛ- Άρης Νίκαιας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας ΝΕΟΛ - Άρη Νίκαιας δε θα διεξαχθεί τελικά σήμερα, καθώς, λόγω του απαγορευτικού απόπλου που είναι σε ισχύ, τοσο η φιλοξενούμενη ομάδα όσο και οι διαιτητές του αγώνα δε θα καταφέρουν να μεταβούν στο νησί μας.

Θα υπάρξει ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του ΝΕΟΛ»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ