16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αναβολές στο ΝΒΑ

To NBA προσπαθεί, αλλά από τα μηδέν κρούσματα πριν από λίγες μέρες και τους αγώνες με τις ομάδες να διαθέτουν οχτώ παίκτες εξαιτίας των πρωτοκόλλων υγείας για τον COVID19, οδηγήθηκε στον μονόδρομο της αναβολή αγώνων.

Η σημερινή ανακοίνωση από το ΝΒΑ δίνει "stop" στο αποψινό παιχνίδι ανάμεσα σε Πέλικανς και Μάβερικς και στο αυριανό ανάμεσα σε Σέλτικς και Μπουλς. Αυτό που επίσης αναφέρεται είναι πως θα υπάρξει συνάντηση με την Ένωση Παικτών, ώστε να υπάρχει προσαρμογή των πρωτοκόλλων υγείας όπου κρίνεται απαραίτητο μετά τις πρώτες εβδομάδες αγωνιστικής δραστηριότητας.

Oι Ντάλας Μάβερικς έκλεισαν άμεσα τις εγκαταστάσεις τους μετά το θετικό τεστ που έδωσε ο Μάξι Κλέμπερ. Η ανίχνευση που ακολούθησε οδήγησε στο -λογικό- συμπέρασμα πως ο Κλέμπερ είχε συναναστραφεί με συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα το Ντάλας να μην έχει τους απαραίτητους οχτώ διαθέσιμους παίκτες για την αναμέτρηση με τους Πέλικανς. Αντίστοιχα, χωρίς τον απαραίτητο αριθμό παικτών έμειναν και οι Μπόστον Σέλτικς, κάτι που οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης με τους Σικάγο Μπουλς.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ