18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αναβολές λόγω κοροναϊού σε Αμαλιάδα και Πάτρα

Σε ισχύ βρίσκεται η 48ωρη αναστολή της λειτουργίας όλων των δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων, καθώς και την αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων, θεάτρων, κινηματογράφων, αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, επικεφαλής της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση του νέου κορονοϊού στη χώρα μας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό επηρεάζει και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της περιοχής, και έτσι ενημερώνονται τα σωματεία, πως θα αναβληθούν οι αναμετρήσεις που είναι προγραμματισμένες.

Συγκεκριμένα δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση για την Α2 που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (7/3, 17:00) στο κλειστό της Ήλιδας ανάμεσα σε Κόροιβο Αμαλιάδας και Ελευθερούπολη, αλλά και αυτές της Γ' Εθνικής που είχαν οριστεί για την Κυριακή (8/3). Έτσι, τα παιχνίδια Αχαγιά 82 - ΝΕΟΛ (13:00) και Παναχαϊκή - Δρομείς (17:00) αναβάλλονται.

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει επίσημη ενημέρωση ότι έχουν κλείσει τα γήπεδα και με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την πολιτεία να είναι σε ισχύ μέχρι τουλάχιστον το βράδυ της Παρασκευής (6/3), και έτσι δεν γίνεται τα προγραμματισμένα παιχνίδια του Σαββάτου (7/3) και τις Κυριακής (8/3) να περιμένουν τις εξελίξεις.

«Λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την πολιτεία με το κλείσιμο για προληπτικούς λόγους αθλητικών εγκαταστάσεων σε Αχαΐα και Ηλεία, αναβάλλονται οι παρακάτω αγώνες:

Α2 Ανδρών - Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΑΣΑ Κόροιβος Αμαλιάδας - ΓΣ Ελευθερούπολης

Γ΄ Εθνική (1ος Όμιλος) - Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΑΟ Αχαγιά ΄82 - ΝΕΟ Ληξουρίου     

Παναχαϊκή ΓΕ - ΣΔΥ Τρίπολης»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ