24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αναβολές, Εθνικός Ύμνος και πρόγραμμα για το ΝΒΑ

Ο κορονοϊός κάνει δύσκολη τη διεξαγωγή κάθε πρωταθλήματος και το ΝΒΑ δεν αποτελεί εξαίρεση. Η σεζόν αρχίζει αύριο και το θέμα της πανδημίας και τα προβλήματα που μπορεί να φέρει είναι ένα από τα θέματα που βρήκαν τον δικό τους χώρο στις δηλώσεις του Άνταμ Σίλβερ. Όπως τη δική του θέση βρήκε και το θέμα του Εθνικού Ύμνου.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ ξεκαθάρισε πως περιμένει αναβολές αγώνων, περιμένει απουσίες και πως το θεωρεί φυσιολογικό με τα σημερινά δεδομένα: "Είναι αναμενόμενο να υπάρξουν αναβολές. Το ξέραμε όταν προχωρήσαμε για πρόγραμμα 72 αγώνων. Δεν θα κάναμε το βήμα αυτό αν δεν ήμασταν σίγουροι πως θα ήταν ασφαλές και πως η σεζόν θα ολοκληρωθεί. Περιμένουμε όμως αναβολές και μεταθέσεις, τις οποίες θα ρυθμίσουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι γι΄αυτό το σενάριο".

Ο Σίλβερ δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναφερθεί και στο θέμα του Εθνικού Ύμνου. Ο κομισάριος του ΝΒΑ τόνισε πως περιμένει "πως θα επιστρέψει το τυπικό του Εθνικού Ύμνου με τους παίκτες να στέκονται και να μην γονατίζουν, καθώς είναι από τις στιγμές που ενώνουν όλους τους Αμερικάνους" , φροντίζοντας όμως να προσθέσει πως οι συζητήσεις για το θέμα συνεχίζονται για να ξεκαθαρίζει: "Δεν πρόκειται όμως σε καμία περίπτωση να τιμωρήσω κάποιον ή να πειθαρχήσω κάποιον παίκτη που δεν θα σταθεί όρθιος". Στη διάρκεια των αγώνων στα play offs, στη φούσκα οι παίκτες είχαν επιλέξει να γονατίζουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ