21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αναβλήθηκε το τουρνουά του Adidas Next Generation στο Μόναχο!

Η Εuroleague ανακοίνωσε ότι ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Adidas Next Generation στο Μόναχο, όπου συμμετέχουν οι μικροί των ευρωπαϊκών ομάδων, και ήταν προγραμματισμένο για τις 22-24 Ιανουαρίου αναβλήθηκε.

Η πανδημία έχει προκαλέσει αρκετές αναβολές και κυρώσεις διοργανώσεων και δεν γινόταν να ξεφύγει από τα... δόντια της και η προκριματική φάση του Next Generation. H δεύτερη φάση των προκριματικών αγώνων του τουρνουά ήταν έτοιμο να διεξαχθεί τέλη του μηνός στο Μόναχο, όμως λόγω της εξάπλωσης του ιού στη Γερμανία και με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα της χώρας δεν είναι δυνατό να διεξαχθεί καμία αθλητική εκδήλωση.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά είχε σκοπό να πάρει μέρος και η U18 του Προμηθέα Πάτρας ενώ οι υπόλοιπες ομάδες ήταν η τσέχικη Μπρνο, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Σαραγόσα, η CFBB Paris, η Μπάγερν Μονάχου, η Stellazzurra Rome και η Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι ομάδες έχουν ενημερωθεί ήδη για την αναβολή και οι διοργανωτές ελπίζουν εφόσον αλλάξει η κατάσταση να διεξαχθεί κάποια στιγμή μέχρι το καλοκαίρι.

Οι πρώτοι προκριματικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στη Βαλένθια, ενώ ο τρίτος θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας (19-21/2). Οι νικητές κάθε προκριματικού τουρνουά εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για την τελική φάση την άνοιξη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ