22.3 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Αναβλήθηκε ξανά το Άρης-Ηρακλής

Η απόφαση της Πολιτικής Προστασίας να αναστείλει τη διεξαγωγή όλων των αθλητικών αναμετρήσεων που πρόκειται να διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη το προσεχές διάστημα, εκτός εκείνων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ, είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί εκ νέου ο αγώνας του Άρη με τον Ηρακλή για την 2η αγωνιστική της Basket League, που είχε οριστεί να γίνει την Τετάρτη 4/11, όπως αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ.

Το παιχνίδι επρόκειτο να γίνει την Κυριακή, όμως αμέσως μετά την ανακοίνωση του lockdown στη Θεσσαλονίκη και πριν εξειδικευτούν τα μέτρα, η διοίκηση του Αλεξανδρείου δεν είχε επιτρέψει στον Άρη να προπονηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, οπότε η λίγκα αποφάσισε την αναβολή του και τον ορισμό του την Τετάρτη.

Ωστόσο, μετά την εξειδίκευση των περιοριστικών μέτρων κατέστησε ανέφικτη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη, όπου τις επόμενες ημέρες θα γίνονται μόνον αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Ο ΕΣΑΚΕ εξέτασε αρχικά το ενδεχόμενο να γίνει το παιχνίδι σε άλλη πόλη, όμως ήταν δύσκολο για τις δύο ομάδες να προγραμματίσουν τόσο άμεσα ταξίδι σε άλλη πόλη (η Λάρισα ήταν η πιο κοντινή και δεν απαιτεί αεροπορικό ταξίδι, που είναι αδύνατο να γίνει αυτές τις μέρες, καθώς το αεροδρόμιο "Μακεδονία" έχει κλείσει), κι έτσι επελέγη η λύση της νέας αναβολής. Το παιχνίδι πλέον θα οριστεί κάποια στιγμή σε άλλη ημερομηνία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ