19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ανέλαβε το Πευκοχώρι ο Νικολαΐδης

Το άλμα στην προπονητική του καριέρα πραγματοποιεί ο Σωτήρης Νικολαΐδης, ο οποίος ανέλαβε το Πευκοχώρι, διαδεχόμενος τον Ευριπίδη Μελετιάδη.

Ο Έλληνας τεχνικός, μετά από μια θητεία 48 παιχνιδιών στην Β' Εθνική με το Στρατώνι, αλλά και περάσματα από ΜΕΝΤ, ΧΑΝΘ και Τρίκαλα, θα κάνει το ντεμπούτο το στο παιχνίδι με τον Ηρακλή για την 21η αγωνιστική. Το basketa.gr σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ του ότι ο Έλληνας τεχνικός ήταν ο βασικός υποψήφιος να αναλάβει την ομάδα της Χαλκιδικής.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση και ο GM της Ευρώπης 87 Πευκοχωρίου ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον coach Νικολαΐδη Σωτήρη. Ο Σωτήρης, με μακρά θητεία ως παίκτης σε μεγάλες ομάδες και με πολλές επιτυχίες, υπήρξε προπονητής στην ΜΕΝΤ, στο Στρατώνι, στην ΧΑΝΘ και στα Τρίκαλα. Παραλαμβάνει την ομάδα μέσα στους στόχους της και καλείτε να την οδηγήσει στην μετά Μελετιάδη εποχή. Είναι νέος, φιλόδοξος, με όνειρα και με πολύ όρεξη και όλα αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά που ψάχναμε για την θέση του προπονητή. Θα είμαστε δίπλα του και του ευχόμαστε να είναι γερός και να οδηγήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ