19 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ανέλαβε τον Κεραυνό ο Γκοργκόλης

Προπονητής του Κεραυνού Αιγίου είναι πια ο Σπύρος Γκοργκόλης, ο οποίος αντικαθιστά τον Νίκο Αρβανίτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, σε μία ακόμη κίνηση της διοίκησης για να σωθεί η χρονιά.

Ακόμη ένας προπονητής περνά από την «ηλεκτρική καρέκλα» του πάγκου του Κεραυνού Αιγίου, με τον Σπύρο Γκοργκόλη να αναλαμβάνει να οδηγήσει στις τελευταίες έξι αγωνιστικές την ομάδα, με στόχο την παραμονή στη Γ' Εθνική. Ο Πατρινός κόουτς, που νωρίτερα είχε απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία του Εσπέρου Πατρών, με τον Σπύρο Δεράο να παίρνει τη θέση του, ενώ βρίσκεται στις ακαδημίες της Παναχαϊκής, αντικαθιστά τον Νίκο Αρβανίτη, με δύσκολο έργο μπροστά του.

Ο Κεραυνός, μετά την ήττα και στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αντιμετωπίζει... κατάματα το φάσμα του υποβιβασμού στις τοπικές κατηγορίες και η αποστολή του Σπύρου Γκοργκόλη είναι η αποφυγή αυτού του σεναρίου, σε μία χρονιά που είχε ξεκινήσει με σπουδαίες επιδιώξεις, λόγω των κινήσεων που είχαν γίνει από την ομάδα της Αιγιαλείας, αλλά ύστερα από πολλά γεγονότα που έφεραν αναστάτωση, μοιάζει ικανή να καταλήξει με τραγικό τρόπο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ