21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανέλαβε τον Εθνικό ο Μουριχίδης, σε πρώτο πλάνο Κανέλλης και Μανιάτης

Το μεγάλο άλμα προς την Β' Εθνική έκανε ο Ιορδάνης Μουριχίδης, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Παπασωτηρίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εθνικού, στη νέα προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Πειραιά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Την περσινή σεζόν ο coach Μουριχίδης βοήθησε τον Πόλις Καλλιθέας να κερδίσει την άνοδο του από την Β' ΕΣΚΑΝΑ. Επίσης, δυο παίκτες που ενδιαφέρουν είναι οι Παντελής Κανέλλης και ο Νικόλας Μανιάτης.

Ο έμπειρος αρχηγός του Αμαρουσίου, ενδέχεται μετά από μια μακρά στην ομάδα των Βορείων προαστίων να αποχωρήσει, ενώ ο 27χρονος φόργουορντ, υιός του Τζίμη Μανιάτη μετά την παρουσία του στο Μαρούσι, αγωνίστηκε πέρυσι στην ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ BC.

Αναλυτικά :

«Νέος προπονητής ο Ιορδάνης Μουριχίδης 

H Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ιορδάνη Μουριχίδη. Ο Έλληνας προπονητής θα καθοδηγήσει την ομάδας μας σ΄αυτήν τη νέα και δύσκολη προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Ο κ. Μουριχίδης έχει μεγάλη όρεξη για δουλειά και ήδη έχει σηκώσει μανίκια και προχωράει τον σχεδιασμό της ομάδας μας. Άμεσος βοηθός του Ιορδάνη Μουριχίδη θα είναι ο Παναγιώτης Παπασωτηρίου. 

Ιορδάνης Μουριχίδης: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι στην οικογένεια του Εθνικού, που είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία. Θα δουλέψουμε πολύ φέτος για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ