22.2 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Ανέλαβε την USK Πράγας ο Χουγκάζ

Στην Πράγα μετακομίζει ο Κρις Χουγκάζ, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της USK και θα την καθοδηγήσει στο τσεχικό πρωτάθλημα.

Ο 48άχρονος τεχνικός, μετά το απόλυτα επιτυχημένο πέρασμά του πέρυσι από την Αυστρία και την Όμπερβαρτ βρήκε νέα πρόκληση στην καριέρα του. Έχοντας εργαστεί στο παρελθόν και στο Μεξικό και στην Κύπρο, αποφάσισε να μετακομίσει στην Τσεχία, για χάρη της USK.

«Επισκέφτηκα προσωπικά την Πράγα και είμαι ενθουσιασμένος από τις συνθήκες που βρήκα για τους παίκτες και τους προπονητές εδώ. Ο σύλλογος προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες για να μπορέσουν οι νέοι παίκτες να εξελιχθούν κι αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μου αρέσει να δουλεύω με παίκτες που διψούν για επιτυχίες», είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ ο Κρις Χουγκάζ και πρόσθεσε: «Το μπάσκετ είναι η ζωή μου και μου αρέσει να ταξιδεύω και να μαθαίνω νέα πράγματα. Στην Αυστρία καταφέραμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας. Ήταν ένα καλό σχολείο και μου αρέσει να το θυμάμαι όχι μόνο εξαιτίας των τελικών. Ο στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα μπάσκετ που θα στηρίζεται στη χαρά του παιχνιδιού, αλλά και στη μέγιστη προσπάθεια».

https://www.facebook.com/uskpraha/posts/1458611574200394



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ