16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ανέλαβε την Καλαμάτα ο Νώντας

Ο Παύλος Νώντας αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης της Καλαμάτας ώστε να συνεχίσει την πορεία της νεοφώτιστης ομάδας, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Αντώνη Κούτρη.

Ο τεχνικός που οδήγησε τον Οίακα Ναυπλίου στην περσινή άνοδο ανέλαβε τα καθήκοντα του, και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Έσπερο στην Πάτρα.

Το basketa.gr σας είχε ενημερώσει για την επικείμενη συνεργασία με αναλυτικό ρεπορτάζ του.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παύλο Νώντα, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού μας τμήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός, ως αθλητής είχε αγωνιστεί σε σπουδαίες διοργανώσεις ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο (Κύπελλο Κόρατς), με ομάδες, όπως το Περιστέρι, η Νήαρ Ηστ, ο Ιωνικός ΝΦ, ο Απόλλων Πατρών, ο Αρκαδικός, η ΑΕΚ Άργους, οι Δρομείς Τρίπολης και η Ελευθερία Μοσχάτου. Ως προπονητής, κατάφερε την περσινή χρονιά να γίνει πρωταθλητής με τον Οίακα Ναυπλίου, παίρνοντας την άνοδο για τη Β' Εθνική, ενώ έχει επίσης διατελέσει πρώτος προπονητής σε ΑΕΚ Άργους, Δρομείς Τρίπολης, ΓΣ Μεσσήνης και Ακάδημο.

Ευχόμαστε στον Παύλο υγεία και πολλές επιτυχίες«.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ