19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ανέλαβε την Ελευθερία Μοσχάτου η Χατζηδάκη

Στην Ελλάδα επιστρέφει η Κατερίνα Χατζηδάκη, ύστερα από μία πενταετία στην Τουρκία και συγκεκριμένα τη Χατάι.

Η έμπειρη προπονήτρια, με παραστάσεις και στα ευρωπαϊκά παρκέ, σε Eurocup και Ευρωλίγκα Γυναικών, επιστρέφει στη χώρα μας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ελευθερίας Μοσχάτου, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η ανακοίνωση: «Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη της Κατερίνας Χατζηδάκη. Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη πενταετία στην Τουρκία με εγχώριους τίτλους και διακρίσεις στο Eurocup και την Euroleague, η πολύπειρη coach επιστρέφει στην Ελλάδα με σκοπό να διατηρήσει την ομάδα μας στην ελίτ του γυναικείου μπάσκετ. Της ευχόμαστε καλή σεζόν γεμάτη νίκες και υγεία. Welcome coach!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη της Κατερίνας Χατζηδάκη. Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη πενταετία στην Τουρκία με εγχώριους τίτλους και διακρίσεις στο Eurocup και τη Euroleague, η πολύπειρη coach επιστρέφει στην Ελλάδα με σκοπό να διατηρήσει την ομάδα μας στην ελίτ του γυναικείου μπάσκετ. Της ευχόμαστε καλή σεζόν γεμάτη νίκες και υγεία. Welcome coach! @coach_hatzi #aoem

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou_wb) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ