22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανέλαβε την Δόξα ο Γιασσάρης (pic)

Ο Γρηγόρης Γιασσάρης αποτελεί τον προπονητή που καλείται να οδηγήσει την Δόξα Λευκάδας στα μονοπάτια της Γ΄Εθνικής, και στην προσπάθεια επιστροφής στης στις υψηλότερες Εθνικές κατηγορίες.

Ο πρώην προπονητής του Αίολου Τρικάλων και του Ερμή Αγιάς διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία να πετύχει στο έργο του, ενώ το basketa.gr σας είχε ενημερώσει για την συμφωνία με τον Θεσσαλό τεχνικό με ρεπορτάζ του στις 12/7.

Αναλυτικά :

«Προπονητής της ομάδας για την νέα περίοδο,θα είναι ο Γρηγόρης Γιασσάρης,αντίπαλος μας στο παρελθόν με τον Αίολο Τρικαλων και τον Ερμή Αγιάς.
Ο Γρηγόρης Γιασσάρης,αγωνίστηκε σαν αθλητής στην Ολύμπια Λάρισας (1985-2002 σε Γ-Β-Α2 και Α1 Εθνικη).Σαν προπονητής ξεκίνησε στον Περσέα Λάρισας,στην Ολύμπια Λάρισας,στην ΑΕ Λάρισας ( Γ Εθνικη-Α1),στον Αίολο Τρικάλων (δύο συνεχόμενες ανόδους σε Γ & Β Εθνική),στον Φοίνικα Λάρισας και το 2014 ανέλαβε τον Ερμή Αγιάς,οδηγώντας τον από την Γ Εθνική στην Α2 Εθνική (φέτος στον πρώτο γύρο κερδίζοντας την ομάδα μας 67-69).
Η συνεργασία με έναν τεχνικό με την εμπειρία,τις επιτυχίες και την γνώση του Γρηγόρη Γιασσάρη,αποτελεί εγγύηση για το νέο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα μας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια,παρά μόνο δουλειά και μεγάλη προσπάθεια ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ