19.8 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ανέβηκαν και κέρδισαν τους Ρόκετς οι Μπακς (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν ξεκίνησαν καλά κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, αλλά ανεβάζοντας την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο τούς κέρδισαν με 108-94 στο «Fiserv Forum».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε double double με 19π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ, ενώ 23π. με εφτά ασίστ είχε ο Έρικ Μπλέντσο και 14π. με εφτά ριμπάουντ ο Πατ Κόναγκτον. Ο Τζέιμς Χάρντεν έβαλε μεν 23π. αλλά με 9/26 σουτ εντός παιδιάς, άλλους 19π. με εννέα ριμπάουντ είχε ο Κρις Πολ και 17π. με έντεκα ριμπάουντ ο Κλιντ Καπέλα.

https://www.youtube.com/watch?v=hNM4UyH4bEA

O 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» και ο 29χρονος γκαρντ των «ρουκετών» θεωρούνται εκ των φαβορί για τον τίτλο του MVP φέτος του ΝΒΑ, με τον Πολ πάντως να δίνει ψήφο εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη του: «Ο Τζέιμς είχε ένα ιστορικό σερί, εάν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Προφανώς, είμαι προκατειλημμένος για το βραβείο του MVP και ποιος το αξίζει, αλλά όλοι εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) που σκοπεύετε να αποφασίσετε με βάση τού τι έγινε σε ένα παιχνίδι στο τέλος της σεζόν, καλή τύχη. Μου συνέβη το ίδιο το 2008. Πρέπει να καταλάβετε ότι με αυτά που λέω δεν εννοώ ότι ο Γιάννης δεν έχει εκπληκτική σεζόν ή κάτι τέτοιο. Είναι σπουδαίος για την ομάδα του, απλώς βλέπω τι κάνει κάθε βράδυ ο Τζέιμς».

https://www.youtube.com/watch?v=buyl546vbFQ

Ο «Greek Freak», σχολιάζοντας την ιαχή «M-V-P» που ακούστηκε στο «Fiserv Forum», σχολίασε από την πλευρά του: «Σίγουρα, άκουσα τι φώναζε ο κόσμος. Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στο ΝΒΑ κι αυτό είναι φανταστικό. Το εκτιμώ πολύ που είναι δίπλα στην ομάδα και σε εμένα. Όμως, όπως έχω ξαναπεί, δεν το έχω στο μυαλό μου. Απλώς προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να κερδίζουμε».

https://www.youtube.com/watch?v=889EekVI4Mg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ