17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανάσταση «Μάγων» (vids)

Οι Ουίζαρντς πήραν ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι με τους Πίστονς, με 101-87, με την άμυνά τους να «τσακίζει κόκκαλα» και τους ίδιους να μένουν ζωντανοί στη «μάχη» της οκτάδας στην Ανατολή.

Το... Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ανήμερα, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς χρειάζονταν εντός έδρας ένα αποτέλεσμα, που θα τους κρατούσε ολοζώντανους και σε απόσταση μόλις δύο νικών από τους Σάρλοτ Χόρνετς και την οκτάδα της Ανατολής στο ΝΒΑ. Το πέτυχαν, νικώντας με 101-87 τους Ντιτρόιτ Πίστονς, φτάνοντάς τους στην ένατη θέση και δείχνοντας ικανοί για το «θαύμα» δίχως Ουόλ.

Οι «Μάγοι» μπήκαν με πολλές ορέξεις από το ξεκίνημα, όταν και προηγήθηκαν με 29-17 για την πρώτη περίοδο και η άμυνά τους, ήταν αυτή που κυρίως έδινε την απαραίτητη «ώθηση». Το σκορ του ημιχρόνου θα το επιβεβαίωνε (50-34), αφήνοντας τους αντιπάλους τους μόλις στους 34 πόντους και δείχνοντάς τους, ότι... δεν περνούν. Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη επιθετικά για την ομάδα της πρωτεύουσας, που ολοκλήρωσε κάπως έτσι το θρίαμβο, που την οδήγησε στο ρεκόρ 20-22, μαζί με το Ντιτρόιτ.

Η τριάδα των Τρέβορ Αρίζα (20 π., 12 ρ., 4 ασ.), Ότο Πόρτερ (20 π., 4 ρ.) και Μπράντλεϊ Μπιλ (16 π., 4 ασ.) ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά, ενώ για τους ηττημένους οι 29 πόντοι, με εννέα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ του Μπλέικ Γκρίφιν, δε θα μπορούσαν να είναι αρκετά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ