22.9 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

“Ανάσα” με ενημερότητα για τον ΠΑΟΚ (pic)

Η κινητοποίηση κάποιων δυνάμεων γύρω από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων της, γίνεται ολοένα και πιο ορατή με αποκορύφωμα την κίνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ να διαθέσουν για τις ανάγκες της ομάδας μπάσκετ, το πριμ της νίκης επί της Λάρισας. Σήμερα η ΚΑΕ έκλεισε τις εκκρεμότητες προς το δημόσιο και ανέκτησε τη φορολογική της ενημερότητα.

 

Πιο συγκεκριμένα με ένα ποσό της τάξης των 60 χιλιάδων, η ΚΑΕ κάλυψε τη μισή δόση Οκτωβρίου και αυτή του Νοεμβρίου, κλείνοντας προς το παρόν αυτό το κεφάλαιο, μέχρι δηλαδή τα τέλη Δεκεμβρίου. Το σχετικό tweet φρόντισε να υπενθυμίσει ότι η προσπάθεια αντιμετώπισης των ανοιχτών “μετώπων” παραμένει δύσκολη...

 

 


Στο “παλατάκι” γενικότερα εισπράττουν τη συσπείρωση δυνάμεων του συλλόγου γύρω από την ΚΑΕ. Η εικόνα στις εξέδρες του PAOK Sports Arena στο ματς με το Ρέθυμνο -υπήρξαν σχεδόν 1.000 κομμένα εισιτήρια, πέραν των διαρκείας- η “σπίθα” που άναψε η συντονιστική των συνδέσμων, η συμβολική αλλά ταυτόχρονα τόσο ουσιαστική κίνηση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, είναι κάποιες από αυτές τις ενδείξεις.

 

Όσο για το αν υπάρχει στον ορίζοντα προοπτική ενίσχυσης της ομάδας με παίκτη αντί του Εγκεκέζε, είναι πάντα στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας όμως δεν έχει με τα σημερινά δεδομένα προτεραιότητα, αφού θα πρέπει να δοθεί και ένα ποσό 32 χιλιάδων για την υπόθεση Κρουμπάλι, ώστε να αρθεί το ΒΑΝ στη FIBA.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ