24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ανάμικτα συναισθήματα για τους Έλληνες της Κίνας

Συνέχεια στην αήττητη πορεία τους στο κινεζικό πρωτάθλημα έδωσαν οι Ζετζιάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς, κέρδισαν με 93-89 τους Σανξί Μπρέιβ Ντράγκονς κι έκαναν το 6-0.

Μακριά από το καλό εαυτό του έμεινε ο Γιάννης Μπουρούσης, έχοντας 9π. με 3/6 βολές, 3/6 δίποντα και 0/5 τρίποντα, ένα ριμπάουντ, δύο ασίστ και ισάριθμα λάθη. Στους 39π. «σταμάτησε» ο Κόρτνεϊ Φόρτσον, ο οποίος είχε και εφτά ριμπάουντ, οκτώ ασίστ και τρία κλεψίματα, ενώ από τους ηττημένους πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τζος Άνταμς με 26π., ο οποίος είχε και δέκα ριμπάουντ, πέντε ασίστ, ένα κλέψιμο, άλλο ένα κόψιμο, αλλά και τέσσερα λάθη.

Την τρίτη διαδοχική ήττα τους και συνολικά τέταρτη γνώρισαν οι Ντακς Πεκίνου, του Γιάννη Χριστόπουλου και του συνεργάτη του Χάρη Μαρκόπουλου, με 99-97 από τους Σαρκς Σαγκάης, που είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Τζίμερ Φριντέτ με 39π., πέντε ριμπάουντ, τρεις ασίστ και τέσσερα κλεψίματα. Δεν «έφθασαν» οι 28π. και τα οκτώ ριμπάουντ του Τζάστιν Χάμιλτον, ώστε να αποφύγουν οι «πάπιες» ακόμα μία ήττα στο κινεζικό CBA.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ