19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αμύντας : Σταθεροί Σιούντρης, Γιούση και Έξαρχος

Τρία δικά του παιδιά κράτησε στο κλειστό της Πυρκάλ ο Αμύντας, ο οποίος διατηρεί σχεδόν ακέραιο τον βασικό του κορμό.

Έτσι, στην ομάδα του Υμηττού θα συνεχίσουν να βρίσκονται ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Σπύρος Σιούντρης, ο 21χρονος φόργουορντ, Ορέστης Γιούση και ο 20χρονος γκαρντ, Κωνσταντίνος Έξαρχος.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΟ Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει τους νέους του, που θα συνεχίζουν μαζί του στο πρωτάθλημα της Α2 τη σεζόν 2021-22. Ορέστης Γιούση, Κωνσταντίνος Έξαρχος και Σπύρος Σιούντρης θα συνεχίσουν να αποτελούν σημαντικά γρανάζια στη μηχανή των Ανδρών και την αγωνιστική περίοδο που έρχεται, μετουσιώνοντας σε πράξη τη συνεχή προσπάθεια των ανθρώπων της Διοίκησης, για την προώθηση αθλητών από τα σπλάχνα του Συλλόγου.

Ο 21χρονος small forward Σπύρος Σιούντρης, με ύψος 194 εκατοστά, γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 2000 στην Αθήνα και τα πρώτα του καλάθια τα έβαλε στο ανοικτό γηπεδάκι του Αμύντα, ως μέλος των υποδομών, σε ηλικία 8 ετών. Στη συνέχεια συμμετείχε σε όλα τα προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών, με παράλληλα κλήσεις σε Εθνικές ομάδες Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων. Τις τρεις τελευταίες σεζόν έφτασε με την ομάδα των Νέων έως το final four και είναι μέλος του ανδρικού τμήματος από την αγωνιστική περίοδο 2018-19, στην δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία. Είναι στο 4ο έτος του ΤΕΦΑ Αθηνών. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε σε 20 ματς, με μέσο όρο 5,3 πόντους (δίποντα 60,61% 20/33), 2,4 ριμπάουντ, σε 12 λεπτά συμμετοχής, με ρεκόρ καριέρας τους 20 πόντους (βολές 6/6, τρίποντα 2/3 66,7%) και 7 ριμπάουντ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μαρούσι. Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό οι διψήφιοι πόντοι του σε έξι αναμετρήσεις.

Ο 21χρονος forward Ορέστης Γιούση με ύψος 197 εκατοστά, γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 2000 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην ομάδα του Υμηττού από το εφηβικό τμήμα. Τις τέσσερις τελευταίες σεζόν συμμετείχε στο final four της ΕΣΚΑ με την ομάδα των Νέων και είναι μέλος του ανδρικού τμήματος από την αγωνιστική περίοδο 2018-19, στην Α2 Εθνική κατηγορία. Είναι στο 4ο έτος του ΤΕΦΑ Αθηνών, έχει τρεις μεγαλύτερες αδελφές και του αρέσει να βλέπει ταινίες. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε σε 16 ματς, με μέσο όρο 2,2 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, σε 9,26 λεπτά συμμετοχής, με ρεκόρ καριέρας στην Α2 τους 7 πόντους, από τους 12 συνολικά της παράτασης του αγώνα στου Στρέφη συντελώντας σε μεγάλο βαθμό στην κατάκτηση του ροζ φύλλου.

Ο 20χρονος point guard Κωνσταντίνος Έξαρχος έχει ύψος 187 εκατοστά, γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 2001 στην Αθήνα και τα πρώτα του καλάθια τα έβαλε στο ανοικτό γηπεδάκι του Αθλητικού Συλλόγου Χαραυγιακός Ηλιούπολης. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Αμύντα από το παιδικό τμήμα. Τις τέσσερις τελευταίες σεζόν συμμετείχε στο final four της ΕΣΚΑ με την ομάδα των Νέων και είναι μέλος του ανδρικού τμήματος τις δύο τελευταίες σεζόν, στην Α2 Εθνική κατηγορία. Είναι στο 3ο έτος του Τμήματος Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας του ΕΚΠΑ, έχει έναν μικρότερο αδελφό, που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ως τερματοφύλακας. Την περασμένη σεζόν συμμετείχε σε 12 αναμετρήσεις με μέσο χρόνο συμμετοχής 5,45 λεπτά πετυχαίνοντας 16 πόντους, έχοντας 8 ριμπάουντ και 8 ασιστ.

Καλή συνέχεια Κωνσταντίνε, Ορέστη και Σπύρο στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε να εκπληρώσετε τους στόχους σας κοντά μας!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ