14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αμύντας – Κωνσταντινίδης : «H καλύτερη ομάδα που ίσως είχα την τιμή να προπονήσω» (pic)

 Ο Αμύντας ολοκλήρωσε μια πολύ καλή σεζόν για αυτόν, η οποία τον βρήκε στην 7η θέση, έχοντας αποδώσει κατά γενική ομολογία πολύ καλό μπάσκετ.

Ο Μάης Κωνσταντινίδης θέλησε να κάνει τον απολογισμό μέσω της προσωπικής του σελίδας, αναφέροντας πως ο φετινός Αμύντας ήταν ίσως η καλύτερη ομάδα που είχε την τιμή να προπονήσει.

Αναλυτικά έγραψε : «Ήρθε η λήξη μιας ιδιαίτερης και κουραστικής μπασκετικής χρονιάς! Η τελική βαθμολογία λέει 7η θέση...
Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά την διοίκηση για την εμπιστοσύνη της, τους συνεργάτες για τον επαγγελματισμό και την συνέπειά τους και πρωτίστως τους παίκτες για την καθημερινή προσπάθεια και το ομαδικό τους πνεύμα.
Ο φετινός Αμύντας είναι ίσως η καλύτερη ΟΜΑΔΑ, που είχα την τιμή να προπονήσω. Μέσα από κούραση και πολύ ιδρώτα, τα παιδιά κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα πρόσωπο, που "έβγαζε" υγεία. Σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, έκαναν μέγιστη προσπάθεια και ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, πετύχαιναν συνεχώς προσωπικές και ομαδικές υπερβάσεις. Πιστεύω να κατάλαβαν ότι τα όρια του καθενός, τα ορίζει μόνο ο ίδιος. Και πραγματικά τα όριά τους είναι πολύ υψηλά.
Συνολικά κατορθώσαμε να πετύχουμε τον στόχο της ηλικιακής ανανέωσης και εν συνεχεία να φτάσουμε σε αγωνιστικά αποτελέσματα, που στην αρχή της χρονιάς, φάνταζαν μακρινά. Εύχομαι στο καθένα ξεχωριστά τα καλύτερα για το μέλλον και ελπίζω η φετινή προσπάθεια να έχει την συνέχεια, που της αξίζει...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ