19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αμύντας : Κράτησε για δεύτερη σεζόν το Μπέλη

Σε ακόμη μια ανανέωση έφτασε ο Αμύντας, ο οποίος διατήρησε στο δυναμικό του τον Ορέστη Μπέλη.

Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ στην πρώτη του σεζόν στην Α2 ήταν σταθερός, έχοντας 7,4 πόντους κατά μέσο όρο και 4,9 ριμπάουντ σε 20 παιχνίδια.

Αναλυτικά :

«Ο Αμύντας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ορέστη Μπέλη και την κοινή τους πορεία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο δεύτερο τη τάξει Εθνικό πρωτάθλημα.

O Ορέστης μιλώντας στο amyntas.gr αναφέρθηκε στην ανανέωση, στην περασμένη χρονιά, αλλά και στην επόμενη: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα και θα έχουμε την ευκαιρία να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και την επόμενη σεζόν. Η αγωνιστική περίοδος που πέρασε ήταν περίεργη λόγω των μέτρων του COVID-19, αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να την ολοκληρώσουμε, σε αντίθεση δυστυχώς με τις υπόλοιπες κατηγορίες. Εμείς μέσα από την προπόνηση και τη συνεχή προσπάθεια πραγματοποιήσαμε τους στόχους που είχαμε βάλει ως ομάδα και το ίδιο εύχομαι για την επόμενη σεζόν, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, εκπληρώνοντας ομαδικούς και προσωπικούς στόχους, αλλά κυρίως να ολοκληρώσουμε την χρονιά χωρίς προβλήματα και να έχουμε όλοι υγεία και τύχη!!“.

Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία με τα στατιστικά να μην αποτυπώνουν απόλυτα τη συνεισφορά του στη θετική πορεία των “πορτοκαλί” και την κατάκτηση της έβδομης θέσης. Αγωνίστηκε σε 19 αναμετρήσεις, με μέσο όρο συμμετοχής 19 λεπτά, 7 πόντους και 5 ριμπάουντ, έχοντας σε τρεις αγώνες διψήφιο αριθμό ριμπάουντ και την καλύτερή του εμφάνιση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου γύρου, στη νίκη του Αμύντα επί της Καρδίτσας (76-69) με 19 πόντους (6/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1/1 βολές), που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ για την κατηγορία.

Καλή συνέχεια Ορέστη στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ