31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Αμφιβάλλει για Τεόντοσιτς ο Βατούτιν

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για επιστροφή του Μίλος Τεόντοσιτς στην Ευρώπη, αλλά ο Αντρέι Βατούτιν τόνισε πως ίσως να μην έχει, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ως προτεραιότητά του το μπάσκετ.

Ο 31χρονος γκαρντ δεν είχε ρόλο στους Λος Άντζελες Κλίπερς και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος. Αμέσως τα σενάρια για την επιστροφή του στη «γηραιά ήπειρο» φούντωσαν, αλλά ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε μαζί του και όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα «Izvestia»: «Από την τηλεφωνική μας επικοινωνία κατάλαβα ότι δεν είχε αποφασίσει ακόμα εάν θα γυρίσει στην Ευρωλίγκα την τρέχουσα σεζόν ή θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Θέλει να παίξει για την εθνική ομάδα και σκοπεύει να κάνει τα πάντα για αυτό. Επίσης, αυτές τις ημέρες η σύζυγός του περιμένει το πρώτο τους παιδί και ως εκ τούτου ίσως το μπάσκετ για αυτόν να περνάει σε δεύτερη μοίρα αυτή τη χρονική περίοδο».

Ο ισχυρός άνδρας της «ομάδας του στρατού» αναφέρθηκε και στην παρουσία του Σέρβου στο ΝΒΑ: «Ο Τέο είναι παίκτης μεγάλης κλάσης, αλλά στο ΝΒΑ πρέπει να πηγαίνεις νέος και υγιής. Επιπλέον, ήταν άτυχος με τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν όλον αυτόν τον ενάμιση χρόνο. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, μπράβο του που το δοκίμασε. Εάν ο Τεόντοσιτς δεν είχε πάει στο NBA θα το είχε μετανιώσει για το υπόλοιπο της ζωής του».

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποχώρησε το 2017 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο «μαγικό κόσμο». Έπαιξε σε 45 παιχνίδια πέρυσι και σε μόλις δεκαπέντε φέτος, με τους Καλιφορνέζους, έχοντας κατά μέσο όρο 8π., 2,4 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ σε 21’. Στις 7 Φεβρουαρίου έμεινε ελεύθερος. Είναι παντρεμένος, από το καλοκαίρι του 2017, με τη συμπατριώτισσά του ηθοποιό Γελισαβέτα Ορασάνιν και δύο ημέρες πριν από την αποδέσμευσή του, από τους Κλίπερς, διοργάνωσαν στο Λος Άντζελες πάρτι εν όψει του ερχομού του πρώτου τους παιδιού, που θα είναι κορίτσι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ