17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αμπρίνες: «Πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα αν δε γίνουν αγώνες»

O Άλεξ Αμπρίνες, μιλώντας στην εκπομπή του Valentí Sanjuán στο Youtube, εμφανίστηκε κάπως πιο θετικός στο σενάριο επανέναρξης της Liga Endesa, βάζοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία θα προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας στους παίκτες. 

Συγκεκριμένα είπε: «Αν τα τεστ γίνονται συχνά και τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, τότε πιστεύω ότι οι παίκτες θα δεχτούν να παίξουν. Άλλωστε, είναι κάτι που θέλουν. Το μόνο κακό, εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, σε μία πόλη είναι ότι οι παίκτες των ομάδων που θα προκριθούν στον τελικό, θα λείπουν 20 ημέρες από τα σπίτια τους».

Aν ωστόσο κάτι "στραβώσει" και το πρωτάθλημα δεν καταφέρει να ολοκληρωθεί, ο Αμπρίνες κρίνει δίκαιη την ανάδειξη της Μπαρτσελόνα ως πρωταθλήτρια. 

«Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα. Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πρώτη θέση, τότε θα ήταν δίκαιο να το πάρει η Ρεάλ. Παίζαμε έξι μήνες στη διοργάνωση και εάν δεν πάρει τον τίτλο ο πρώτος στη βαθμολογία, τότε καταργείς τους έξι μήνες δουλειάς, για δύο μήνες που δεν παίχτηκαν». 

Aναφορικά με τον προπονητή του, Σβέτισλαβ Πέσιτς: «Ο τρόπος που βλέπει το μπάσκετ είναι λίγο παλιομοδίτικος. Πολλή προπόνηση, πολλή επανάληψη, πολλές φωνές. Μας βάζει να τρέχουμε πολύ, φτιάχνει τη φυσική μας κατάσταση ώστε να τα δώσουμε όλα στους αγώνες. Στο τέλος το συνηθίζεις» .

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ