17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αμπρίνες: «Πέρασα τρεις δύσκολους μήνες λόγω κατάθλιψης» (vid)

Ο Άλεξ Αμπρίνες δείχνει «αναγεννημένος» στην δεύτερη σεζόν του στην Μπαρτσελόνα μετά την επιστροφή του από το ΝΒΑ και ο Ισπανός παίκτης μιλώντας στο κανάλι της Εuroleague αναφέρθηκε ξανά για την δύσκολη φάση της ζωής του που πέρασε λόγω της κατάθλιψης, ενώ χαρακτήρισε την Βαρκελώνη ως το δεύτερό του σπίτι.

Ο Ισπανός διεθνής παίκτης δεν πέρασε τις καλύτερες του ημέρες στο ΝΒΑ και την Οκλαχόμα, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με έναν από τους χειρότερους εχθρούς που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος και αυτή είναι η κατάθλιψη. Πάλεψε με τους «δαίμονες» του, άφησε για λίγο στην άκρη το μπάσκετ, καθώς είχε... ξεχάσει να χαίρεται το παιχνίδι και βγήκε νικητής στο τέλος αυτής της δύσκολης μάχης.

Ο Άλεξ Αμπρίνες βρίσκεται πλέον στην Βαρκελώνη και με δηλώσεις του στην κάμερα της Εuroleague μοιράστηκε την εμπειρία του ώστε να βοηθήσει άλλους συνανθρώπους μας που «ταλαιπωρούνται» από το ίδιο πρόβλημα, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

«Ένιωσα πως ήθελα να σταματήσω να παίζω και να φύγω μακριά. Έπαιζα και ζούσα για το παιχνίδι σε ολόκληρη την ζωή μου και ξαφνικά δεν μπορούσα να ακουμπήσω την μπάλα. Οπότε για εμένα ήταν τρεις πολύ δύσκολοι μήνες. Είτε χτυπάς στον αστράγαλο είτε έχεις πονοκέφαλο ή οτιδήποτε, νομίζω ότι αν έχεις αυτό το είδος της κατάθλιψης είναι το ίδιο με το να πονάει το σώμα ή ο εγκέφαλος σου γιατί είναι μέρος του.

Αν μπορέσω να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους μοιραζόμενος την εμπειρία μου θα το κάνω. Βρισκόμουν εδώ για τέσσερα χρόνια πριν πάω στο NBA, οπότε είναι το δεύτερο μου σπίτι και είναι σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα που επέστρεψα στο μπάσκετ και στην Μπαρτσελόνα» ήταν τα λόγια του Άλεξ Αμπρίνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ