24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αμπρίνες: «Με στήριξε ο Ουέστμπρουκ»

Ο Άλεξ Αμπρίνες σε μια συνέντευξη κατάθεσης... ψυχής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του, Ράσελ Ουέστμπρουκ, και αποκάλυψε την στήριξη και το ενδιαφέρον που έδειξε προς το πρόσωπό του όταν περνούσε το πρόβλημά του.

Το φετινό καλοκαίρι ο Άλεξ Αμπρίνες αποφάσισε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και να αφήσει πίσω μία και καλή το «πνευματικό» πρόβλημα που αντιμετώπιζε με αποτέλεσμα να τον αφήσει μακριά από το μπάσκετ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό μέσο Movistar+ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ουέστμπρουκ ενώ αναφέρθηκε και στον πνευματικό πόνο που βίωσε: «Είναι ένας πολύ καλός τύπος. Με βοήθησε αρκετά ειδικά τον πρώτο χρόνο. Τα περισσότερα ταξίδια κάναμε κάτι μαζί, όπως να δούμε μία ταινία ή να πάμε σε κάποιο δείπνο. Όταν το πέρασα όλο αυτό και δεν ταξίδευα με την ομάδα, διατήρησε επαφή μαζί μου. Μου ζήτησε να βρεθούμε για φαγητό. Ενδιαφέρθηκε για τον άνθρωπο πέρα από τον παίκτη. Μου είπε ήρεμα ότι θα με υποστήριζε αν αποφάσιζα να φύγω» ενώ συνέχισε:

«Οι αθλητές είναι φυσιολογικοί άνθρωποι, αλλά πιέζονται πάνω από τον μέσο όρο. Η φαρμακευτική αγωγή βοηθά, αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει να ψάξεις επαγγελματική βοήθεια, να συζητήσεις με φίλους και οικογένεια, να προχωρήσεις με την υποστήριξή τους. Είναι ένα διαφορετικό είδος πόνου. Ο φυσικός πόνος είναι κάτι που μπορείς να δεις και να νιώσεις. Ο πνευματικός δεν μπορεί να εντοπιστεί και να αντιμετωπιστεί σαν ένα τραυματισμένο γόνατο για παράδειγμα. Αν δεν περάσεις κάτι παρεμφερές δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Στο τέλος της ημέρας, το χρήμα δεν είναι πάνω από οτιδήποτε. Μέχρι να συμβεί, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν σε νοιάζει καθόλου το χρήμα» ήταν τα λόγια του Ισπανού φόργουορντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ