26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αμπρίνες: «Δεν θα μπορούσα να νιώθω χειρότερα»

Ο Άλεξ Αμπρίνες δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ισπανίας στη συνέχεια του 40ού Ευρωμπάσκετ, με τον ίδιο να αισθάνεται χειρότερα από ποτέ.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τραυματίστηκε στο γόνατο και παρότι σωματικά νιώθει πλέον καλύτερα ψυχολογικά είναι απαρηγόρητος, καθώς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην τελική φάση της διοργάνωσης στην Κωνσταντινούπολη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Με δημόσια δήλωσή του, μέσω της Ισπανικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, αλλά και την πίστη του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Όπως τόνισε: «Είναι μια λυπηρή ημέρα για εμένα, επειδή δεν θα αγωνιστώ στη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ. Είχα την καλύτερη περίθαλψη κι ένιωθα άνετα. Οι συμπαίκτες μου είναι η οικογένειά μου και ευχαριστώ αυτούς, αλλά και τους προπονητές και το ιατρικό επιτελείο για τη στήριξή τους. Δεν θα μπορούσα να νιώθω χειρότερα. Ήρθε η ώρα, όμως, να πω "αντίο" και θα ήθελα να στείλω μέσα από την καρδιά μου τις ευχές μου στην ομάδα, η οποία αξίζει το καλύτερο. Όπου κι αν είμαι τις επόμενες ημέρες θα επιθυμώ το καλύτερο για την Εθνική και θα την υποστηρίζω σαν να είμαι στο γήπεδο για να κατακτήσει τον τίτλο. Το να είμαι μέλος αυτής της ομάδας αποτέλεσε τιμή και προνόμιο και είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου θα παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να πετύχουν το στόχο τους, να κατακτήσουν το Ευρωμπάσκετ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ