16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αμπρίνες: «Από μικρός είχα ως πρότυπο τον Ναβάρο»

O Άλεξ Αμπρίνες εκμεταλλεύτηκε την αγωνιστική αδράνεια και τον αρκετό ελεύθερο χρόνο που έχει και συμμετείχε με τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Πιερ Οριόλα, σε τηλεδιάσκεψη παικτών των μικρών ομάδων των «μπλαουγκράνα» και αποκάλυψε αρκετές άγνωστες πτυχές για τον εαυτό του.

Ο Ισπανός διεθνής παίκτης αποδέχθηκε την πρόσκληση του πρώην συμπαίκτη του και νυν τεχνικού των μικρών ομάδων της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Σάδα, και μέσω των ερωτήσεων των νεαρών αθλητών αποκάλυψε την επιρροή που... άσκησε πάνω του ο Ναβάρο: «Όταν έφτασα, επικεντρώθηκα ιδιαίτερα σε παίκτες από τη θέση μου. Ειδικά στο Ναβάρο , που ήταν πρότυπο από τότε που ήμουν μικρός. Είχα την ευκαιρία να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτόν. Προσπαθούσα να τον μιμηθώ στην επίθεση γιατί στην άμυνα δεν ήταν εξίσου καλός» είπε αστειευόμενος ο Αμπρίνες και συνέχισε: «Ο Χουέρτας με βοήθησε επίσης πολύ με την εμπειρία του, έκανα αρκετή παρέα με τον Ίνγκλις και τον Ουάλας».

Στο τέλος αναφέρθηκε στην στήριξη που είχε από την Μπαρτσελόνα παρότι αγωνιζόταν στο ΝΒΑ: «Από τη στιγμή που έφυγα για το NBA, είχαν ήδη ανησυχεί για μένα, προσωπικά και όχι επαγγελματικά, και γι' αυτό είμαι αιώνια ευγνώμων σε αυτούς. Όταν αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά, η επιστροφή στη Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Δεν θα μπορούσα να είμαι πουθενά πιο άνετα από εδώ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ