24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αμπάλδε: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου» (vid)

Η Βαλένθια υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 25η αγωνιστική της Euroleague (19/02, 22:00) και ο Αλμπέρτο Αμπάλδε, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, φιλοξενήθηκε στη στήλη «Focus On» της κορυφαίος ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ο 25χρονος φόργουρντ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Κυνηγά τον τίτλο σε κάθε διοργάνωση και αυτό μου δίνει κίνητρο.

Τρία χρόνια στη Βαλένθια κέρδισα πολλά, ωρίμασα τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος. Νομίζω ότι τώρα είμαι πιο συνεπής και το παιχνίδι μου πιο στέρεο. Δούλεψα πολύ πνευματικά τα τελυταία χρόνια και τώρα είμαι πιο συγκεντρωμένος κάθε στιγμή στο παρκέ, ενώ και η αυτοπεποίθησή μου είναι μεγαλύτερη».

Για τους συμπαίκτες του: «Είναι απίστευτο να είμαι στα αποδυτήρια με αυτούς τους παίκτες. Είμαστε σαν οικογένεια. Βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Το να παίζεις στην Euroleague είναι ό,τι καλύτερο. Κάθε εβδομάδα αντιμετωπίζεις τους καλύτερους παίκτες, τις καλύτερες ομάδες και το να το κάνεις αυτό για λογαριασμό της Ρεάλ το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό γιατί οι απαιτήσεις είναι υψηλές».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ