17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αμιέλ: “Μακάρι να νικήσει η ΑΕΚ όπως το 2018”!

Ο προπονητής της Νίμπουρκ, Όρεν Αμιέλ, αναγώρισε ότι η ΑΕΚ είναι ανώτερη ομάδα από τη δική του και της ευχήθηκε να κερδίσει το τρόπαιο, όπως το 2018, που είχε και τότε αποκλείσει η Ένωση την τσεχική ομάδα!

"Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τα 22 λάθη που κάναμε ή για κάποια σουτ που χάσαμε, αλλά καλύτερα να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Κι η μεγάλη εικόνα λέει ότι η ΑΕΚ είναι τρομερή ομάδα. Κι αυτό μας πλήγωσε, γιατί έχει εξαιρετικούς παίκτες, που στις κρίσιμες στιγμές έκαναν πάντα το σωστό. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Πάλεψαν και έκαναν ό,τι μπορούσαν.

Στον αθλητισμό πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός. Δεν υποτιμούμε το τσέχικο πρωτάθλημα αλλά το BCL είναι ο μεγάλος μας στόχος. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια.

Καλή τύχη στην ΑΕΚ και ελπίζω να επαναληφθεί η ιστορία, όπως το 2018 που μας είχαν νικήσει και είχαν πάρει το τρόπαιο. Να συμβεί το ίδιο και φέτος", δήλωσε ο προπονητής της Νίμπουρκ.

Από τη πλευρά του ο Ντάλτον Χέιντεν είπε: "Μάθαμε πολλά σήμερα για το τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο. Ήταν μεγάλη εμπειρία για μας να παίξουμε με μια ομάδα, όπως η ΑΕΚ. 

Θα θέλαμε να παίξουμε με την περσινή ομάδα, όλες οι ομάδες θα το ήθελαν αυτό, αλλά δεν μπορούμε να το ελέγξουμε αυτό. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που ήταν μαζί μας πέρυσι. Ήμαστε καλά εντός και εκτός παρκέ. Είναι σχέση μίσους και αγάπης, γιατί αυτοί αποχώρησαν κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ