21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Αμέτρητες επιλογές για όλα τα γούστα

Εντυπωσιακή η χθεσινή ημέρα στην οποία επιβεβαιώθηκαν σχεδόν όλες οι επιλογές μας. Και σήμερα θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Για τη Stoiximan.gr Basket League, τα Τρίκαλα θα φιλοξενήσουν τον ΓΛ Φάρο. Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για παραμονή και θα τους εμπιστευτούμε. Με τον άσο θα πάμε και στο ματς του Κολοσσού Ρόδου με το Λαύριο, ενώ θα επιλέξουμε το «διπλό» στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το Μαρούσι θα κοντραριστεί με την Καστοριά και θα προτιμήσουμε το «διπλό», ενώ ο Αρκαδικός αναμένεται να «λυγίσει» το Παπάγου στην Τρίπολη. Ο Ερμής Αγιάς θα φιλοξενήσει την Καρδίτσα κι εδώ θα πάμε με το «διπλό», ενώ τέλος θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους και στο ματς του Δούκα με τον Εθνικό.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στην Ισπανία, σε παιχνίδι μεταξύ ομάδων της Μαδρίτης, η Φουεναλμπράδα θα παίξει με την Εστουδιάντες και θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους. Με τον άσο θα πάμε και στο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Τρέντο και τη Βαρέζε.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στη Γαλλία, η Μπουρζ θα υποδεχτεί τη Λιμόζ και μπορεί να τη νικήσει, ενώ η Στρασμπούρ έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο κόντρα στη Σαλόν Ρεμς. Η τριάδα θα ολοκληρωθεί με το ποντάρισμα της νίκης της Σολέ επί της Λε Πορτέλ.

Για την Μπουντεσλίγκα, η Φρανκφούρτη μπορεί να κάμψει εκτός έδρας την αντίσταση της αδύναμης Γκέτινγκεν. Τέλος, η Γαλατάσαραϊ θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην Εσκίσεχιρ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Τρίκαλα – Φάρος    1     1,67

Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο  1    1,60

Κόροιβος Αμαλιάδας – ΑΕΚ  2   1,22

Τετράδα

Μαρούσι – Καστοριά     2    1,40

Αρκαδικός – Παπάγου    1     1,65

Ερμής Αγιάς – Καρδίτσα    2   2,80

Δούκας – Εθνικός    2    1,40

Μονό

Φουενλαμπράδα – Εστουδιάντες   1    1,40

Μονό

Τρέντο –Βαρέζε     1    1,40

Τριάδα

Μπουρζ – Λιμόζ     1    1,53

Σαλόν Ρεμς – Στρασμπούρ    2    1,44

Σολέ – Λε Πορτέλ    1     1,65

Μονό

Γκέτινγκεν – Φρανκφούρτη   2     1,47

Μονό

Γαλατάσαραϊ – Εσκίσεχιρ    1    1,30



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ