15.6 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Αλύγιστοι Ρόκετς (vid)

Οι Ρόκετς έχουν αποφασίσει ότι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους στους πρωταθλητές Ουόριορς και σε αυτή τη σειρά των ημιτελικών της Δύσης κάνουν χρήση του πολύ δυνατού χαρακτήρα τους. Αλλά και της τύχης τους. Ισοφάρισαν τη σειρά 2-2 νικώντας τον τέταρτο αγώνα στο Χιούστον με 112-108, όμως στα τελευταία δευτερόλεπτα χρειάστηκαν και τη βοήθεια του καλού Θεού για να καταφέρουν.

Στα τελευταία δύο λεπτά έχασαν μια διαφορά 9 πόντων υπέρ τους και οι Ουόριορς μείωσαν 110-108 χάρη σε ένα τρίποντο του Κάρι. Ο Χάρντεν έβαλε μόνο μία βολή 11,5'' πριν από το τέλος κάνοντας το 111-108 και στην τελευταία επίθεσή τους οι Ουόριορς αστόχησαν δύο φορές σε τρίποντο, μία με τον Ντουράντ και μία με τον Κάρι, που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση. Αφού συνέβη αυτό, ο Πολ με μία βολή μετά απλώς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν και πάλι ασταμάτητος και με 38 πόντους έκανε το καθήκον του για τους Ρόκετς, που πήραν άλλους 20 πόντους από τον Έρικ Γκόρντον. Ο Ντουράντ σκόραρε 34 και ο Κάρι 30 για τους Ουόριορς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ