25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αλόνσο: «Ο Βουγιούκας ήταν κομβικός»

Ο Σίτο Αλόνσο εστίασε στον Ίαν Βουγιούκα μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Παναθηναϊκό με 84-75.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πω ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά, είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις εδώ μέσα κι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε με έξι ή οκτώ πόντους δεν θυμάμαι, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, ενώ θέλαμε να τιμωρήσουμε τις αλλαγές του. Μετά κάναμε κάποια λάθη και κατάφερε να τρέξει ο Παναθηναϊκός στο ανοικτό γήπεδο. Ο Βουγιούκας ήταν ο πιο κομβικός παίκτης του γηπέδου. Είχαμε σχέδιο να επιθετούμε σε αυτόν, αλλά τελικά συνέβη το αντίθετο. Σε εκείνη τη στιγμή άλλαξε το παιχνίδι καθώς ίσως νευριάσαμε και τελικά δεν κατορθώσαμε να παλέψουμε στα τελευταία τρία ή τέσσερα λεπτά».

Για το αν τιμώρησε ο Παναθηναϊκός την Μπαρτσελόνα με τον Παππά να σκοράρει στον Παππά: «Είχαμε χάσει ήδη το παιχνίδι, δεν ευθύνεται μόνο ο Ναβάρο αλλά ολοκλήρη η ομάδα κι έπαιξε γιατί χρειαζόμασταν σκορ σε εκείνο το διάστημα, πάντως συμφωνώ μαζί σας».

Για το αν ήταν θέμα ποιότητας ή έντασης το αποτέλεσμα του αγώνα: «Ήταν εντελώς διαφορετικό το πρώτο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έχουν βελτιωθεί αρκετά από τότε. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις στις αλλαγές με τον Σεραφέν. Ωστόσο η απουσία του δεν είναι δικαιολογία για την σημερινή ήττα. Πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ενώ ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τα κακά του διαστήματα. Είναι σημαντική η διαφορά στα λάθη και τις ασίστ των δύο ομάδων».

Για τα λάθη κι αν έπαιξαν ρόλο στο παιχνίδι: «Απολύτως».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ