21.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Αλόνσο: «Εξήγησα στον Γιάννη το πλάνο για τον Άλεξ»

O Άλεξ Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να ανοίξει τα μπασκετικά του φτερά και να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μούρθια, που θα αποτελέσει την πρώτη επαγγελαματική του στέγη. 

Ο Γιάννης, ως μεγαλύτερος και σαφώς πλέον πολύ πιο έμπειρος, ήθελε να είναι απόλυτα σίγουρος ότι ο μικρός του αδερφός θα κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον του, για αυτό και μίλησε με τον προπονητή της Μούρθια, τον Σίτο Αλόνσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τεχνικός σε συνέντευξή του στο «Colgados del aro». 

Για την ακρίβεια είπε αναφορικά με τις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις: «Ο Άλεξ βρίσκεται υπό την επίβλεψη του αδελφού του, ο οποίος συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις. Μιλήσαμε μέσω Zoom με όλα τα αδέλφια, εξηγώντας το πλάνο μας σε ό,τι αφορά τον Άλεξ, τις προπονήσεις και τη δουλειά που θα κάνουμε μαζί του... Έπειτα από την κουβέντα μας, έδωσαν τη συγκατάθεση τους ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Άλεξ είναι διαφορετικός από τον Γιάννη. Είναι πιο αδύναμος, ενδεχομένως λόγω της ηλικίας του. Είναι επίσης πολύ ευέλικτος, με άνοιγμα χεριών τα 2μ.18. Εξήγησα στον Γιάννη τον τρόπο που δουλεύω με τους νέους παίκτες. Ελπίζω να τον δούμε κάποια στιγμή στη Μούρθια για το reunion με τον αδελφό του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ