22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αλμα πρόκρισης η Φενέρ, έσωσε την διαφορά το Μιλάνο (vid)

Η Φενερμπαχτσέ συνέχισε την αντεπίθεσή της με στόχο να προλάβει την πρόκριση και το 73-64 επί της Αρμάνι Μιλάνο ήταν η τέταρτη νίκη της στους πέντε τελευταίους αγώνες. Οι Τούρκοι έκαναν το 9-12, οι Ιταλοί έχουν πλέον αρνητικό πρόσημο με το 10-11, αλλά έσωσαν την διαφορά των 13 πόντων που είχαν νικήσει στο πρώτο ματς.

Η Φενέρ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αφού χρειάστηκε επτά λεπτά να βρει τον ρυθμό της. Από το 12-13 εκείνου του σημείου πήγε στο 24-15 στο δεκάλεπτο, με Ντατόμε και Σλούκα να την καθοδηγούν, ενώ όταν πήρε μπρος και ο Κάλινιτς είχε καλύτερη ισορροπία και στις δύο πλευρές του γηπέδου, έφτασε στο +15, 37-22 στο 18' και έκλεισε το ημίχρονο με 41-31.

Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κάλυψαν εκ νέου την διαφορά με το 51-37 στο 26', με τον Τόμας να κάνει καλή δουλειά κοντά στα καλάθια, οι Ιταλοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους με σερί 10-3 που μείωσε σε 54-47 χτυπώντας με τον ίδιο τρόπο και τον Ταρζέφσκι και το δεκάλεπτο έληξε με 56-47, την Φενέρ σε ρόλο αφεντικού αλλά τους λογαριασμούς ακόμα ανοιχτούς.

Ο ασταμάτητος Ταρζέφσκι κυριάρχησε, οι συμπαίκτες του πήραν κουράγιο και από το 60-51 των γηπεδούχων στο 32', το Μιλάνο έφτασε σε απόσταση βολής, 60-58 στο 35' δίνοντας διαστάσεις θρίλερ στο ματς. Στα δύσκολα οι γηπεδούχοι είχαν πιο καθαρό μυαλό και περισσότερες λύσεις και το τρίποντο του Σλούκα στο 39', για το 71-62 ήταν ουσιαστικά το καλάθι που έκρινε τον αγώνα.

ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ: Ο Ομπράντοβιτς είδε στην διάρκεια του αγώνα πολλούς διαφορετικούς παίκτες του να δίνουν λύσεις, Ντατόμε, Σλούκα, Κάλινιτς, Τόμας , Ντε Κολό και Βέσελι, την ώρα που ο Μεσίνα έβλεπε μόνο τον Ταρζέφσκι να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και φυσικά να μην είναι αρκετός για τόσο δύσκολη αποστολή.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στα τρίποντα ήταν η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων, με την Φενέρ να έχει το... χορταστικό 10/26 και το Μλάνο να μένει στο ταπεινό 3/16.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ