21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αλληλεγγύη στους πληγέντες

Το κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που δείχνει ολόκληρος ο ελληνικός λαός, αλλά και οι εκπρόσωποι του μπάσκετ, από την πρώτη στιγμή της πρόσφατης τραγωδίας στην Αττική είναι μεγάλο και συγκινητικό.

Το Ρέθυμνο ήρθε να προστεθεί σε όλους όσοι προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό των πυρόπληκτων, από τις φονικές πυρκαγιές της περασμένης Δευτέρας (23/07), αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες του. Η κρητική ΚΑΕ πρόσφερε ήδη τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση των πληγέντων και, με ανακοίνωσή της, κάλεσε άπαντες να πράξουν το ίδιο.

Η ανακοίνωση: «Η Ελλάδα πενθεί. Η χώρα συγκλονισμένη βιώνει το δράμα των συνανθρώπων μας στην Αττική που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα πάντα. Τούτες τις δύσκολες ώρες η σκέψη όλων μας βρίσκεται κοντά στους συμπατριώτες μας που υποφέρουν. Η προσευχή μας συνοδεύει τις ψυχές αυτών που χάθηκαν. Η υποχρέωση μας να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που υποφέρουν είναι αυτονόητη. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συνδράμει τη συγκινητική προσπάθεια του Ρεθύμνου που βρήκε ανταπόκριση από όλον τoν κόσμο, προσφέροντας τρόφιμα και φάρμακα για αυτούς που έχουν ανάγκη. Με την ευχή να είναι η τελευταία φορά που κάποιοι δίπλα μας υποφέρουν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ