25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλαγή προπονητή στην Φουενλαμπράδα

Νωρίς νωρίς άρχισαν οι αλλαγές στους πάγκους στην Ισπανία. Μετά από μόλις πέντε αγώνες στον πάγκο της ομάδας η Φουενλαμπράδα αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία της με τον Αγκουστί Ζούλμπε. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο προπονητής στο twitter του.

 

O πρώην -πλέον- προπονητής της Φουενλαμπράδα, ήταν και αρκετά.. ποιητικός, αν και φάνηκε ξεκάθαρα και η πικρία του: "Μέρα θλιμμένη και δύσκολες νύχτες θα έρθουν... Σχεδόν χωρίς καν τον χρόνο να νιώσω την αγάπη του Φερνάντο Μαρτίν, απολύθηκα από την Φουενλαμπράδα αναπάντεχα. Πέντε επίσημοι αγώνες ήταν αρκετοί για να πάψουν να πιστεύουν σε μένα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του. Σας εύχομαι το καλύτερο".

H Φουενλαμπράδα, η οποία πέρυσι ήταν από τις πρωταγωνίστριες της ACB στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, έχει μπει στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 1-3 και η τελευταία ήττα ήρθε εντός έδρας από την Μπασκόνια με 50 πόντους διαφορά (60-110) και πολύ καλή εμφάνιση. Στο Basketball Champions League ξεκίνησε με εκτός έδρας ήττα επί της Μπάμπεργκ με εύστοχο σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και ετοιμάζεται για τον δεύτερο αγώνα στη διοργάνωση με την Αντβέρπ απόψε (16/10, 21.30).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ