19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αλλαγή ξένου στο Περιστέρι

O Μάικλ Μόρισον επιστρέφει στην Basket League, παίρνοντας τη θέση του Μόουζες Κίνγκσλεϊ, όπως αποφάσισαν στα δυτικά προάστια.

Το Περιστέρι έχει πλέον εφτά παίκτες στο ρόστερ του, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα δικαιούνται να παίξουν μέχρι έτσι. Έτσι, ο Νίκος Παπανικολόπουλος αποφάσισε να επαναφέρει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον 30χρονο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος πριν από τον τραυματισμό του είχε προλάβει να αγωνιστεί σε πέντε ματς της Basket League, έχοντας κατά μέσο όρο 8,4π. και 3,4 ριμπάουντ. Ο Νιγηριανός, από την πλευρά του, θα συνεχίσει μόνο στο Basketball Champions League. Σε έντεκα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος είχε 8,8π., 5,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

 

Επόμενος αντίπαλος για τους «κυανοκίτρινους» εντός συνόρων είναι ο Κολοσσός Ρόδου, στο κλειστό της Καλλιθέας (21/12, 15.45), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Οι υπόλοιποι πέντε ξένοι, που τίθενται στη διάθεση του προπονητή του Περιστερίου, είναι οι Γιανίκ Μορέιρα, Σκούτσι ΣμιθΜπι Τζέι Μπλέικ, Ουίλιαμ Χάτσερ και Στίβεν Γκρέι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ