24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλαγές στους αγώνες του Ολυμπιακού λόγω απεργίας!

Η πανελλαδική απεργία που έχει προκηρυχθεί για την προσεχή Πέμπτη προκαλεί μεγάλα προβλήματα στη διεξαγωγή των δύο εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού γι' αυτή τη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας. Και είναι πολύ πιθανό να έχει ως αποτέλεσμα αλλαγές στο πρόγραμμα. 

Στην απεργία μετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξουν ματαιώσεις και άλλες αλλαγές στις πτήσεις από και προς τη χώρα μας. Κι αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι η μεν Αρμάνι Μιλάνο δεν θα μπορέσει να φύγει εγκαίρως την Πέμπτη, ώστε να επιστρέψει στο Μιλάνο, όπου την Παρασκευή θα υποδεχθεί τη Ρεάλ. Η δε Μακάμπι δεν θα μπορέσει να φτάσει μία μέρα νωρίτερα στην Ελλάδα για να παίξει με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή.

Κατόπιν όλων τούτων, το πιθανότερο είναι ότι η Ευρωλίγκα θα αλλάξει το πρόγραμμά της. Και σύμφωνα με τις ως τώρα ενδείξεις, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι μάλλον θα μετατεθεί το Σάββατο, ενώ αυτό με την Αρμάνι θα γίνει μεν την Τετάρτη, αλλά μερικές ώρες νωρίτερα απο τις 21.00, προκειμένου να προλάβει η αποστολή της ιταλικής ομάδας να επιστρέψει την Τετάρτη το βράδυ στη βάση της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ