18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλλάζουν τα «δεδομένα» στον Γ.Σ. Γόμφων με Νίκα

Μια μεταγραφική κίνηση που ανεβάζει τα στάνταρ του συνόλου πραγματοποίησε ο Γ.Σ. Γόμφων. Συγκεκριμένα η ομάδα που θα αγωνίζεται στην Γ Εθνική τη νέα αγωνιστική σεζόν έδωσε τα χέρια με τον Κωσταντίνο Νίκα.

Ο 28χρονος φόργουορντ κουβαλάει την εμπειρία των εθνικών κατηγοριών ενώ την σεζόν που μας πέρασε πανηγύρισε την άνοδο από την Β' Εθνική με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κατά το παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Νικόπολη, Άρη Πετρούπολης, Ίριδα Πετρούπολης, Άμιλλα Περιστερίου, Φαίακα Κέρκυρας και  Βίκο ΠΑΣ Γιάννενα

Η ανακοίνωση:

«Ο 28χρονος με ύψος 2.00 μέτρα αγωνίζεται σαν Small Forward αλλά και στην θέση τρία. Ο αθλητής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε  Νικόπολη, Άρη Πετρούπολης, Ίριδα Πετρούπολης, Άμιλλα Περιστερίου, Φαίακα Κέρκυρας, Βίκο ΠΑΣ Γιάννενα φημίζεται για τα αθλητικά του προσόντα και την ενέργεια στο παιχνίδι του.

Το Δ. Σ. του συλλόγου του ευχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Υ. Γ. 1.  Η μεταγραφική ενίσχυση της Ομάδας μας συνεχίζεται και της προσέχεις ημέρες θα έχουμε και νέες ανακοινώσεις.

Υ. Γ. 2. Επίσης το Δ. Σ. Του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Πρεβεζανο Σπύρο Μπιστιολα που με την πολύτιμη συμβολή του βοήθησε τα μέγιστα στην ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής μεταγραφής».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ