14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αλλάζει τις ισορροπίες με Κανονίδη ο Αμύντας

Σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή έφτασε ο Αμύντας, ο οποίος συμφώνησε με τον Ανδρέα Κανονίδη. ο οποίος είναι ικανός να αλλάξει τις ισορροπίες αγωνιζόμενος με τους «πορτοκαλί».

Ο 29χρονος δυναμικός αθλητής, προπονούνταν από την αρχή της προετοιμασίας με την ομάδα του Υμηττού, και έχοντας συνεργαστεί την περσινή σεζόν, τόσο με τον Μάη Κωνσταντινίδη, αλλά και τους Αντριάνο Τοπάλι και Τζόι Γκάτζο στη Δάφνη Δαφνίου, συμφώνησε, και αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφή για τον Αμύντα.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΟ Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ανδρέα Κανονίδη. Ο 29χρονος forward, με ύψος 2,01 θα ενισχύσει την ομάδα των ανδρών μας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Ο Ανδρέας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο amyntas.gr αναφερόμενος στη νέα του ομάδα, αλλά και στη σεζόν που έρχεται: “Ήρθα σε μια ομάδα που από την αρχή μου έδειξε πόσο με θέλουν οι άνθρωποι της, βοήθησε κιόλας το ότι με αρκετούς στο Σύλλογο έχω ξανασυνεργαστεί με επιτυχία. Εκτός το ότι σαν ομάδα βγάζει μια υγεία προς τα έξω, αυτό που κυρίως με ώθησε να πω το ναι είναι ότι είναι μια ομάδα σαν “οικογένεια”! Πιστεύω ότι έχουμε ένα πολυ καλό σύνολο και με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε ωραία πράγματα φέτος. Ολοι ξέρουμε ότι η σεζόν, που έρχεται, όχι μόνο θα είναι δύσκολη, αλλα και απρόβλεπτη με όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα στις μέρες μας. Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο να έχει δύναμη, υπομονή και υγεία πάνω από όλα!!”

Who Is Who

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1991 στην Αθήνα. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Πανιωνίου.

Το 2008 σε ηλικία 17 ετών ήταν μέλος της ομάδας  του Πανιωνίου στην κορυφαία κατηγορία για 2 σεζόν, με την οποία είχε συμμετοχές και στην Euroleage. Το 2010 αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό, ενώ από τ0 2011 αγωνιζόταν στην Α1 έως την περίοδο 2014-15 με το Μαρούσι, το Περιστέρι, το Ρέθυμνο και τον Κόροιβο αντίστοιχα. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε με τη Δόξα Λευκάδας  στην Α2, ενώ την επόμενη περίοδο ήταν μέλος της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στην ίδια κατηγορία. Τις επόμενες σεζόν κατέκτησε 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα και αντίστοιχες ανόδους με τον Ιωνικό Νίκαιας, το 2018 από τη Β’ Εθνική στην Α2 και την επόμενη περίοδο στην Α1 κατηγορία. Την περίοδο που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη Δάφνη Δαφνίου στην Α2 έχοντας ΜΟ 16,8 πόντους και 9,1 ριμπάουντ σε 29 αγώνες.

Παράλληλα αγωνίστηκε με τις Εθνικές ομάδες το 2007 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων, το 2009 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων και το 2011 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (κάτω των 20).

Καλώς ήρθες Ανδρέα στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ