23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αλλάζει τα δεδομένα με Ψημίτη η Γέρα

Στο «σπίτι» επέστρεψε ο Μάρκος Ψημίτης, ο οποίος θα δώσει τεράστια ώθηση στον Παπάδο Γέρας, στην προσπάθεια που κάνει στην επιστροφή της στην Γ' Εθνική.

Το basketa.gr με ρεπορτάζ του στις 22/8 σας είχε αποκαλύψει την επιστροφή του 25χρονου Λέσβιου αθλητή, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2  με τον Οίακα Ναυπλίου έχοντας 5 πόντους και 2,4 ριμπάουντ.

Ο Μάρκος Ψημίτης παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει εμπειρία από δυνατά πρωταθλήματα καθώς έχει αγωνιστεί στο Αμερικανικό Κολέγιο Harris – Stowe και κατόπιν μετακόμισε στο φημισμένο Saint Louis όπου και αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2016-2018) στο NCAA με την φανέλα των Billikens. Όσον αφορά τα εγχώρια πρωταθλήματα το 2018 φόρεσε τη φανέλα της Γέρας και την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με την Δάφνη Δαφνίου, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α2.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάρκου Ψημίτη.

Ο Λέσβιος guard (1.96μ.) επέστρεψε και πάλι στην ομάδα μας, ταράζοντας τα νερά της κατηγορίας και θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα του Γιώργου Καραμβάλη στο παιχνίδι της Γέρας. Ο 25χρονοςταλαντούχος και δυναμικός Μάρκος Ψημίτης  ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρίωνα Μυτιλήνης και με τις πολύ καλές εμφανίσεις, το 2012 κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της ομάδας μας στο πρωτάθληματης Γ΄ Εθνικής.

Το 2014 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να φοιτήσει στο Αμερικανικό Κολέγιο Harris – Stowe και κατόπιν μετακόμισε στο φημισμένο Saint Louis όπου έπαιξε για 2 χρόνια (2016-2018) στο NCAA με την φανέλα των Billikens. 

Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στη Λέσβο για να αγωνιστεί στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς τη Γ΄ Εθνική με τη φανέλα της Γέρας και χάρη στις εξαιρετικές του επιδόσεις, κατάφερε να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Β΄ Εθνικής τη Δάφνη Δαφνίου. Τη σεζόν 2019-20 μεταπήδησε στην Α2 όπου αγωνίστηκε στον Οίακα Ναυπλίου, πραγματοποιώντας γεμάτη χρονιά.  

Τον καλοσωρίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Παπάδου Γέρας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ