21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αλλάζει… στρατόπεδο ο Μητρόπαπας συρροή ανανεώσεων στον Εργοτέλη

Δύναμη στην ρακέτα του πρόσθεσε ο Εργοτέλης με τον Αναστάση Μητρόπαπα. Ο παίκτης που ήταν «μήλο της Έριδος» για τις Κρητικές ομάδες αποφάσισε να αλλάξει… στρατόπεδο και από το Ηράκλειο να μετακομίζει στον Εργοτέλη. 

Έτσι την νέα αγωνιστική σεζόν αναμένεται να αλλάξει την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» καθώς πέρυσι αποτέλεσε ίσως τον πιο παραγωγικό παίκτη στο σύνολο του Γιώργου Μαρκάκη. Ο Αναστάσης Μητρόπαπας πήρε τη θέση του Αλέξανδρου Σπηλιόπουλου, ο οποίος έκλεισε την συνεργασία με τον Εργοτέλη και επέστρεψε στο Δειλινό.

Εκτός από τον βραχύσωμο ψηλό, ο Εργοτέλης αφού δεν έδωσε τα χέρια με τον Λογοθέτη (Έδωσε εν τέλει τα χέρια με την Ελπίδα Αμπελοκήπων) κοιτάει για ακόμα έναν ψηλό, ενώ ανανέωσε και τα συμβόλαια των Μύρωνα Δαπουλάκη, Γιάννη Αθανασιάδη και Μενέλαου Κουμάκη που και οι τρεις αγωνίζονται στην περιφέρεια.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του Αναστάση Μητρόπαπα στην ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου. 

Μια σημαντική προσθήκη η οποία ενισχύει αρκετά την ομάδα στην επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες. Ο Μητρόπαπας είναι γεννημένος το 1994, έχει ύψος 198 cm και αγωνίζεται ως power forward αλλά και ως center. 

Την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ηράκλειο ΟΑΑ. Ξεκίνησε την πορεία του στο μπάσκετ από την ΑΕΚ Άργους, ενώ στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε Ηρόδοδοτο και ΟΦΗ. 

Αναστάση καλώς όρισες στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ!».

Αναλυτικά:

«Συνεχίζουμε μαζί, Μύρων Δαπουλακης, Γιάννης Αθανασιάδης και Μενέλαος Κουμακης. Καλή αγωνιστική χρονιά παλληκάρια!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ