24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλάζει επίπεδο με Μπουρδάνο το Στρατώνι

Μια από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις της ιστορίας του δείχνει να ολοκληρώνει το Στρατώνι, το οποίο έδωσε τα χέρια με τον Σωτήρη Μπουρδάνο.

Ο έμπειρος σκόρερ βρισκόταν εδώ και αρκετές ημέρες σε επαφή με την ομάδα της Χαλκιδικής, κάτι το οποίο σας είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ του το basketa.gr στις 12/8, και η κοινή επιθυμία των δυο πλευρών να συνεργαστούν, θα φέρει τον Μπουρδάνο να έχει ως νέα μπασκετική έδρα το κλειστό της Αρναιάς, με τα τυπικά να απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Την σεζόν που μας πέρασε ο Μπουρδάνος αγωνίστηκε στο Νότιο όμιλο της Β' Εθνικής με το Κορωπί  έχοντας 9,2 πόντους κατά μέσο όρο σε 15 παιχνίδια, και 20 εύστοχα τρίποντα, ενώ έχει περάσει από το Παγκράτι, Westfalen Mustangs (Γερμανία), Μαχητές Δόξας Πευκών, Δούκα, Αγία Παρασκευή, Πιερικό Αρχέλαο, Δόξα Λευκάδας, Κεραυνός Αιγίου, Αναγέννηση Φλόγα και ΚΑΟΔ. Με την απόκτηση του το μόνο βέβαιο είναι ότι η ομάδα της Χαλκιδικής θα βάλει στο ρόστερ του έναν ικανότατο σκόρερ, που μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι με αρκετούς τρόπους, έχοντας το εύκολο σκορ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ