24.4 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Αλλάζει εικόνα με Σλότερ

Το Σάββατο στη Λήμνο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Μάρκους Σλότερ. Ένα ντεμπούτο το οποίο περιμένει πώς και πώς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, διότι είναι πεπεισμένος ότι με τον Αμερικανό στη σύνθεσή της η ομάδα θα αλλάξει εικόνα.

Ο Σλότερ δεν έχει παίξει σε κανέναν αγώνα της ΑΕΚ ως τώρα, ούτε επίσημο ούτε ανεπίσημο. Τραυματίστηκε την τελευταία μέρα του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στην Πορταριά, μερικές μόνον ώρες πριν από το πρώτο φιλικό με την Καρδίτσα, και έκτοτε ακολούθησε το πρόγραμμα της αποθεραπείας του με υπομονή, διότι ήταν βασικό σε αυτό το στάδιο να μην αναληφθεί το οποιοδήποτε ρίσκο υποτροπής και να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό μόνο όταν θα ήταν απόλυτα έτοιμος.

Μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων την περασμένη εβδομάδα κι εκεί ο Παπαθεοδώρου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι πρόκειται για έναν παίκτη που λείπει πολύ από την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Είναι απόλυτα συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, με τα αθλητικά προσόντα του ελέγχει την εναέρια κυκλοφορία, ενώ βοηθά πολύ και στην κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση από τη θέση του σέντερ, καθώς διαβάζει καλά το παιχνίδι και συμμετέχει ουσιαστικά στα plays. 

Θα μπορούσε να είχε παίξει και κόντρα στον Κολοσσό την περασμένη Κυριακή, όμως ο προπονητής του δεν ήθελε να ρισκάρει. Καθώς λοιπόν συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα να προπονείται κανονικά, αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ το Σάββατο κόντρα στον Ήφαιστο.

Σε αυτό το παιχνίδι λογικά θα επιστρέψει και ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο νεαρός απουσίασε από τον αγώνα με τον Κολοσσό λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, οι οποίες ωστόσο δεν ήταν ανησυχητικές. Αυτή την εβδομάδα προπονείται κανονικά και τίθεται στη διάθεση του προπονητή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ