22.9 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλιμπίγιεβιτς: “Θα μας λείψει ο Φελντέιν”

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό αύριο (26/1, 20.00) και ο προπονητής των Σέρβων, Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς στάθηκε στην απουσία του Τζέιμς Φελντέιν. Ενώ ο Μίλκο Μπιέλιτσα έκανε λόγο για "μεγάλη ομάδα που φτάνει στην πόλη", αλλά και το έξτρα κίνητρο που δίνει αυτό στη δική του ομάδα.

"Θα πρέπει να παίξουμε χωρίς έναν από τους παίκτες κλειδιά για εμάς, τον Τζέιμς Φελντέιν", τόνισε ο Αλιμπίγιεβιτς, αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε αναφορά πάντως στον Άλεν Όμιτς, ο οποίος είναι... κόκκινο πανί για τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα και ο οποίος αναμένεται να ντεμπουτάρει απέναντι στον Ολυμπιακό: "Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο να παίξουμε καλά. Θέλουμε να δείξουμε πως έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός έρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες, αλλά νίκησε με εντυπωσιακό τρόπο την Μακάμπι! Εϊναι απόδειξη πως και πιο έμπειρες ομάδες από τη δική μας έχουν πρόβλημα με το ρυθμό που διεξάγεται η Ευρωλίγκα".

Ο Μίλκο Μπιέλιτσα χαρακτήρισε "πραγματικά σημαντικό" για τον Ερυθρό Αστέρα το παιχνίδι και πρόσθεσε: "Μια πολύ μεγάλη ομάδα έρχεται στην πόλη μας, στο γήπεδό μας και θα το χρησιμοποιήσουμε ως μια πάρα πολύ καλή προπόνηση για τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται.Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλο κίνητρο και ακόμη θυμόμαστε τον αγώνα στην Αθήνα. Είναι κάτι που θα μας δώσει έξτρα κίνητρο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι μπροστά στους δικούς μας φιλάθλους".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ