25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλεξανδρής: «Καλύτεροι σε κάθε αγώνα»

Ο Ηρακλής πήρε άνετη νίκη επί του Παπάγου στο Ιβανώφειο, με το Βαγγέλη Αλεξανδρή να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Ο «Γηραιός» έκανε το «τρία στα τρία», στη φετινή Α2, με τον προπονητή του να αναφέρει σχετικά μετά το ματς: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία όλων των παιδιών, σε έναν αγώνα που κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην καλή μας απόδοση, όμως πήραμε μια νίκη απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα, που θα κάνει ζημιές, κι αυτό κρατάμε. Είχαμε πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο, πήραμε διαφορά κι έτσι μπορέσαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Θα πρέπει να βελτιωθούμε και στα ριμπάουντ, κάτι που πιστεύω ότι θα κάνουμε».

Αναφέρθηκε και στη συνέχεια της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Περιβόλας (29/10, 17.00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής: «Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα, στην Πάτρα, και θα πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Σε κάθε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι, πάντως, αυτό να το γνωρίζει ο κόσμος. Όπως και στις προηγούμενες έτσι και σε αυτή την αγωνιστική είδαμε ομάδες με καλό ρόστερ να επικρατούν δύσκολα, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται διάρκεια και υπομονή ώστε να πετύχουμε τον μοναδικό μας στόχο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ