18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ακόμη πιο ψηλά ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται πιο κοντά σε μία ακόμη κορυφή στην Ευρωλίγκα. Με τη σημερινή του συμμετοχή στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, έφτασε τους 342 αγώνες και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού προσπέρασε –για μία ακόμη φορά- τον Χουάν Κάρλος Ναβάρος. Μέχρι τώρα οι δύο γκαρντ συγκατοικούσαν με 341 συμμετοχές έκαστος. Πιο ψηλά στη λίστα βρίσκονται ο Φελίπε Ρέγες με 353 και ο Παούλιους Γιανκούνας με 359.

Η αρχή είχε γίνει τη σεζόν 2005-06 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δείχνοντας με το "καλημέρα" πως είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Είχε αφήσει το παιχνίδι με οχτώ πόντους, δύο ριμπάουντ, επτά ασίστ και ένα κλέψιμο σε 29'15'' απέναντι στην -τότε- Ούλκερ στις 31 Οκτωβρίου του 2005. Είχε "αναγκάσει" με την απόδοσή του τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μιλήσει γι' αυτόν: "Ο Σπανούλης στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε σημειώσει ούτε έναν πόντο, αλλά ήταν ο καλύτερός μας παίκτης. Αυτό που είναι που λέμε ομαδικό παιχνίδι: Όταν ο ένας παίκτης θυσιάζεται για τον άλλον".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ