18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ακόμη μία διάκριση για τον Άρη Ζώη

Ο Άρης Ζώης είναι ακόμη ένας Έλληνας παράγοντας που διακρίνεται στο εξωτερικό, με τον ίδιο να εκλέγεται ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIBA Europe.

Οι διακρίσεις του ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο σε ελληνικό επίπεδο συνεχίζονται, αφού η χώρα μας εξάγει και... παράγοντες, που παίζουν ρόλο στα κοινά του παγκοσμίου στερεώματος. Εκτός από τον ΓΓ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Ανδρέα Ζαγκλή, ο Άρης Ζώης είναι ακόμη μια προσωπικότητα στα υψηλά κλιμάκια και ακόμη μια διάκρισή του έρχεται να το επιβεβαιώσει.

Ο Έλληνας παράγοντας εξελέγη στο συμβούλιο της FIBA Europe υπό τον πρόεδρο Τουγκάι Ντεμιρέλ και χθες (18/6) τοποθετήθηκε στην Εκτελεστική της Επιτροπή, μαζί τον Αυστριακό Καρλ Τάλερ, τον Ισπανό Χόρχε Γκαρμπαχόσα, τη Ρωσίδα Ναταλία Γκαλκίνα και τον Ούγγρο Ιβάν Μποντρογκβάρι.

Ο κύριος Ντεμιρέλ θα έχει δίπλα τους τρεις αντιπροέδρους, τον Ζαν-Πιερ Σιουτά από τη Γαλλία, την Κάρμεν Τοκάλα από τη Ρουμανία και τον Τζον Γκονσάλβες από το Γιβραλτάρ. Η Εκτελεστική Επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο, τους 3 αντιπροέδρους και τους άλλους 5 επιλεγέντες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ