16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

“Ακυρο” του Σκουρτόπουλου για ΠΑΟΚ

Οι επαφές προχώρησαν πολύ, αλλά δεν έφτασαν σε αίσιο τέλος και συμφωνία μεταξύ του Θανάση Σκουρτόπουλου και του ΠΑΟΚ με τον "δικέφαλο" να ξαναβγαίνει στην αγορά για να βρει τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Κώστα Χαραλαμπίδη, θα δουλέψει στο διάστημα της διακοπής και θα καθοδηγήσει την ομάδα στην κρίσιμη τελική ευθεία με στόχο την παραμονή.

Οι συζητήσεις με τον προπονητή της Εθνικής όσο γίνονταν πιο λεπτομερείς έδειξαν διαφορές σε ζητήματα που ο Σκουρτόπουλος έβαζε ως βασικές προτεραιότητες για την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία. Διαπιστώθηκε ότι υπήρχε διαφορετική οπτική στην αντιμετώπιση σημαντικών θεμάτων και έτσι κρίθηκε ότι θα ήταν καλύτερο να μπει ένα τέλος στην διαπραγμάτευση αφού φαινόταν να οδηγεί σε αδιέξοδο.

Οι λύσεις πλέον μοιάζουν εξαιρετικά περιορισμένες για τον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες ήθελαν τον Μίλαν Μίνιτς να αποτελεί πραγματικό στόχο των ανθρώπων, αλλά αυτόν να μην είναι θετικός και από 'κει και πέρα να υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις που έχουν προταθεί, αλλά δεν κρίνονται ως ιδανικές από τους διοικούντες.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ